Mælk, vand og sukker varmes op i en gryde. De istandgjorte majskolber koges deri i 20 minutter ved middelvarme. Tag dem så op af mælken og lad dem dryppe godt af. Limefrugterne skrælles tyndt med kartoffelskrælleren. Skallen hakkes fint. Chilien flækkes, udkernes og hakkes fint. Smørret, der har stuetemperatur, blandes med limeskallen, chilien og lidt salt.
Majskolberne grilles 5-8 minutter. Så tages de af grillen og serveres med limesmørret.
Majskolberne skal først saltes til sidst, ellers bliver kornene hårde.
Tips:
Tilberedning: 30 min.
Pr. portion: 3 g protein, 10 g fedt, 16 g hulh. = 163 kcal (1685 kJ)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9727 gange, og udskrevet 91 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider