Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Majskolber

Majskolber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
1 l.mælk
5 dl.vand
1 tsk.sukker
4 majskolber
2.5 lime
1 rød chili
40 g.smør
 


Opskrift:

Mælk, vand og sukker varmes op i en gryde. De istandgjorte majskolber koges deri i 20 minutter ved middelvarme. Tag dem så op af mælken og lad dem dryppe godt af. Limefrugterne skrælles tyndt med kartoffelskrælleren. Skallen hakkes fint. Chilien flækkes, udkernes og hakkes fint. Smørret, der har stuetemperatur, blandes med limeskallen, chilien og lidt salt.
Majskolberne grilles 5-8 minutter. Så tages de af grillen og serveres med limesmørret.
Majskolberne skal først saltes til sidst, ellers bliver kornene hårde.

Tips:

Tilberedning: 30 min. Pr. portion: 3 g protein, 10 g fedt, 16 g hulh. = 163 kcal (1685 kJ)







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9083 gange,
og udskrevet 60 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu