Majskolber

Majskolber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.mælk
5 dl.vand
1 tsk.sukker
4 majskolber
2.5 lime
1 rød chili
40 g.smør
 
Opskrift:
Mælk, vand og sukker varmes op i en gryde. De istandgjorte majskolber koges deri i 20 minutter ved middelvarme. Tag dem så op af mælken og lad dem dryppe godt af. Limefrugterne skrælles tyndt med kartoffelskrælleren. Skallen hakkes fint. Chilien flækkes, udkernes og hakkes fint. Smørret, der har stuetemperatur, blandes med limeskallen, chilien og lidt salt.

Majskolberne grilles 5-8 minutter. Så tages de af grillen og serveres med limesmørret.

Majskolberne skal først saltes til sidst, ellers bliver kornene hårde.

Tips:

Tilberedning: 30 min. Pr. portion: 3 g protein, 10 g fedt, 16 g hulh. = 163 kcal (1685 kJ)





karakterer:
Opskriften er vist 10946 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu