Blomkålen deles i buketter. Gulerødderne skrælles og skæres i tykke stave. Kernerne fjernes fra peberfrugterne, som skæres i kvarter og derefter i 3 cm store stykker. Hvidløgsfeddene skæres i fine skiver.
Grøntsagerne lægges på en plade med rosmarin, persille, timian og laubærbladene og krydres herefter med salt og peber.
Grøntsagerne blandes med 1½ dl hvidvin og 4 spsk olivenolie.
De bages i den forvarmede ovn ved 200 grader på anden rille fra neden i 20-25 minutter. Cherrytomaterne lægges i efter 15 minutter.
Tips:
Tilberedning: 50 min.
Pr. portion: 6 g protein, 21 g fedt, 14 g kulh. = 283 kcal (1186 kJ)
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4455 gange, og udskrevet 101 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider