Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grøntsager fra bradepanden

Grøntsager fra bradepanden, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.blomkål
150 g.gulerødder
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 fedhvidløg
2 stilkerosmarin
3 stilkepersille
4 stilketimian
2 laurbærblade
1.5 dl.hvidvin
4 spsk.olivenolie
200 g.cherrytomater
 


Opskrift:

Blomkålen deles i buketter. Gulerødderne skrælles og skæres i tykke stave. Kernerne fjernes fra peberfrugterne, som skæres i kvarter og derefter i 3 cm store stykker. Hvidløgsfeddene skæres i fine skiver.
Grøntsagerne lægges på en plade med rosmarin, persille, timian og laubærbladene og krydres herefter med salt og peber.
Grøntsagerne blandes med 1½ dl hvidvin og 4 spsk olivenolie.
De bages i den forvarmede ovn ved 200 grader på anden rille fra neden i 20-25 minutter. Cherrytomaterne lægges i efter 15 minutter.

Tips:

Tilberedning: 50 min. Pr. portion: 6 g protein, 21 g fedt, 14 g kulh. = 283 kcal (1186 kJ)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4009 gange,
og udskrevet 79 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu