Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hyttedip

Hyttedip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Dip

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.hytteost
 hvidløg
25 g.soltørrede tomater i olie
1 håndfuld friskhakket basilikum
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør hytteost med en smule knust hvidløg (kan udelades), hakkede soltørrede tomater i olie og en håndfuld friskhakket basilikum. Smag til med salt og peber.

Server som dip med rå grønsager eller som sovs til t.eks. grillstegte grønsager (squash, aubergine, peberfrugt) eller som sandwichfyld med f.eks. røget mørbrad eller skinke

Tips:

rygeost eller kvark kan bruges på samme måde.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2236 gange,
og udskrevet 50 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

John Sørensen  -  2011-07-16 16:38:25
Har kun søgt på rødvinsovs.

britta  -  2008-09-15 08:07:55
pepperonien hakkes fint og blandes i farsen

britta  -  2008-09-09 19:21:29
pepperoninen hakkes meget fint enten med kniv eller minihakker og blandes i farsen