Hyttedip

Hyttedip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Dip

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
200 g.hytteost
 hvidløg
25 g.soltørrede tomater i olie
1 håndfuld friskhakket basilikum
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør hytteost med en smule knust hvidløg (kan udelades), hakkede soltørrede tomater i olie og en håndfuld friskhakket basilikum. Smag til med salt og peber.

Server som dip med rå grønsager eller som sovs til t.eks. grillstegte grønsager (squash, aubergine, peberfrugt) eller som sandwichfyld med f.eks. røget mørbrad eller skinke

Tips:

rygeost eller kvark kan bruges på samme måde.


karakterer:
Opskriften er vist 2649 gange,
og udskrevet 60 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

John Sørensen  -  2011-07-16 16:38:25
Har kun søgt på rødvinsovs.

britta  -  2008-09-15 08:07:55
pepperonien hakkes fint og blandes i farsen

britta  -  2008-09-09 19:21:29
pepperoninen hakkes meget fint enten med kniv eller minihakker og blandes i farsen