eddike (hvidvin eller balsamico)1 spsk. eddike (hvidvin eller balsamico)
1
dl.
olivenolie1 dl. olivenolie
Opskrift:
Skær peberfrugter og chili i mindre stykker og kom det i en blender sammen med hvidløg og brødkrumme samt salt spidskommen og eddike. Tilsæt olien lidt af gange under blendninge,
Smagen kan gøres lidt rundere ved at tilsætte en smule flydende honning og /eller lidt piskefløde.
Tips:
Saucen bruges til fjerkræ, fisk og skaldyr, men kon også til et pift i dip/dressing med mayonaise og cremefraiche.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10250 gange, og udskrevet 240 gange.
Kommentarer
Brigitta HC - 2010-05-03 17:03:56 Bliver også rigtig flot med røde peberfrugter.
Havde ikke spidskommen, så det blev frisk citrontimian - lækkert!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider