Bygotto

Bygotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Bygotto, billede 4 Bygotto, billede 1 Bygotto, billede 2 Bygotto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 finthakket løg
2 spsk.olie
 
400 g.perlebyg
 
3 dl.tør hvidvin
3 dl.vand
1 kvisttimian
 
 parmesan
 flødeskum
 
Opskrift:
Sauter det finthakkede løg i olien et par minutter. Tilsæt perlebyggen og sauter igen et par minutter.

Tilsæt hvidvin og vand og lad det småkoge Rør tit i gryden. Tilsæt løbende vand og vin til byggrynene er møre, og det har en grødet konsistens 15-20 minutter.

Tilsæt flødeskum og parmesan, rør rundt og server.





karakterer:
Opskriften er vist 13166 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-06 13:19:06
Måske ser det ikke tiltalende ud, men det smager fantastisk.

  -   2009-02-18 07:56:31
Hmm, nu og da var det måske bedre and undlade billeder - ser ikke tiltalende ud :-/