Sauter det finthakkede løg i olien et par minutter.
Tilsæt perlebyggen og sauter igen et par minutter.
Tilsæt hvidvin og vand og lad det småkoge
Rør tit i gryden.
Tilsæt løbende vand og vin til byggrynene er møre, og det har en grødet konsistens 15-20 minutter.
Tilsæt flødeskum og parmesan, rør rundt og server.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11741 gange, og udskrevet 115 gange.
Kommentarer
Grethe K - 2012-11-06 13:19:06 Måske ser det ikke tiltalende ud, men det smager fantastisk.
Pips - 2009-02-18 07:56:31 Hmm, nu og da var det måske bedre and undlade billeder - ser ikke tiltalende ud :-/
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider