Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Matjesfilet hausfrauenart (Matjessalat)

Matjesfilet hausfrauenart (Matjessalat), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Fiskesalater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 matjesfiletter
1 lille salatagurk
2 æbler
 citronsaft
2 gulerødder
1 bdt.Forårsløg
1 bdt.Purløg
1 bdt.Dild
1.25 dl.syrnet fløde
1.25 dl.creme fraiche
 salt
 sort peber
 sukker
 


Opskrift:

Udvand matjesfiletterne, lad dem dryppe af og skær dem i mundrette stykker. Skræl agurken og halver den på langs. Skrab kernerne ud og skær agurken i tynde skiver. Skræl æblerne, fjern kernerne og skær ligeledes frugtkødet i tynde skiver. Dryp lidt citronsaft på æbleskiverne, så de ikke bliver misfarvede. Gør gulerødderne i stand og skær dem i tynde strimler.

Skyld purløg og dild og hak dem fint. Rør syrnet fløde og creme fraiche sammen, smag til med salt, peber, sukker og citronsaft og tilsæt krydderurterne. Læg stykkerne af matjessild ned i en skål. Tilsæt grønsagerne og fløde-krydderurtesaucen. Bland det hele sammen.

Server matjessalaten afkølet. Hertil spiser man brød efter smag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8213 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-09-06 13:34:13
Dressingen kan også smages til med lage fra syltede agurker eller sennep


Per  -  2008-09-06 13:27:22
Den hollandske matjes-sild er nærmest en rå sild da den kun har ligget i saltopløsning i et døgn, i modsætning til den svenske matjes-sild som i bund og grund er en kryddersild.