Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Flødestuvede kartofler

Flødestuvede kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Flødestuvede kartofler, billede 4 Flødestuvede kartofler, billede 1 Flødestuvede kartofler, billede 2 Flødestuvede kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kogte kolde kartofler
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Smelt smørret, tilsæt melet og pisk godt. Hæld fløden i opbagningen lidt ad gangen under stadig piskning. Lad saucen koge i ca. 5 minutter, pisk i saucen så den ikke klumper.

Er saucen for tyk tilsættes lidt vand.

Tilsæt kartoflerne i skiver eller kvarte og smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 49524 gange,
og udskrevet 483 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

egekjær  -  2016-10-25 16:05:28
Jeg plejer at give det en smule sennep, lidt sukker og lidt eddike - så bliver der lidt mere smag og det kan jeg godt lide


lene, lindholm  -  2011-09-16 13:01:17
hej. skal retten i ovnen og hvor lang tid? eller blot spises som stuvede kartofler fra gryden hmmmmmm?


LotteGodten  -  2010-07-15 15:47:55
Nøjj, det ser lækkert ud! Skal helt sikkert prøves :D