Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flødestuvede kartofler

Flødestuvede kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Flødestuvede kartofler, billede 4 Flødestuvede kartofler, billede 1 Flødestuvede kartofler, billede 2 Flødestuvede kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kogte kolde kartofler
   
  Stuvning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk Peber. hvid
   
Opskrift:
Smelt smørret, tilsæt melet og pisk godt. Hæld fløden i opbagningen lidt ad gangen under stadig piskning. Lad saucen koge i ca. 5 minutter, pisk i saucen så den ikke klumper.

Er saucen for tyk tilsættes lidt vand.

Tilsæt kartoflerne i skiver eller kvarte og smag til med salt og peber.

Hakket persille eller dild kan tilsættes stuvningen sammen med kartoflerne.

Tips:

Dette er ikke flødekartofler og skal spises direkte fra gryden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (16 stemmer)

Opskriften er vist 50291 gange,
og udskrevet 495 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11111 (2645 kcal)
KJ pr. Pers. 2777 (661 kcal)
Vægt ialt 1338 gram
Vægt pr. Pers. 334 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 830 KJ (197 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 15.9 gram
Kulhydrat 12.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

egekjær  -  2016-10-25 16:05:28
Jeg plejer at give det en smule sennep, lidt sukker og lidt eddike - så bliver der lidt mere smag og det kan jeg godt lide