Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt oksespidsbryst til pålæg

Sprængt oksespidsbryst til pålæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Sprængt oksespidsbryst til pålæg, billede 4 Sprængt oksespidsbryst til pålæg, billede 1 Sprængt oksespidsbryst til pålæg, billede 2 Sprængt oksespidsbryst til pålæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.sprængt oksespidsbryst
 
 rigeligt vand
 evt.salt
 


Opskrift:

Spidsbrystet lægges i rigeligt frisk vand og bringes i kog. Gryden skummes, og der smages på vandet, smager det ikke så salt kan der tilsættes salt, men det er normalt ikke nødvendigt. Koger 3-4 timer.

Kødet tages op og køles af gerne natten over i køleskab inden det skæres i tynde skiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 28877 gange,
og udskrevet 142 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

St  -  2019-02-01 16:22:08
Hvorfor står der ikke, hvordan man sprænger kødet. Det er så nemt og bare lidt forarbejde, har man nem til weekenden


  -  2018-11-25 09:50:50
Sprængningen mangler


Rikke  -  2015-10-30 14:30:36
Det er nok fordi kødet er sprængt i forvejen!


fatti  -  2011-02-20 16:13:36
Der er da godt nok ikke meget sprængning i denne opskrift, skulle overskriften ikke have været,kog kød