sprængt oksespidsbryst1000 g. sprængt oksespidsbryst
rigeligt vand rigeligt vand
evt.
salt evt. salt
Opskrift:
Spidsbrystet lægges i rigeligt frisk vand og bringes i kog. Gryden skummes, og der smages på vandet, smager det ikke så salt kan der tilsættes salt, men det er normalt ikke nødvendigt. Koger 3-4 timer.
Kødet tages op og køles af gerne natten over i køleskab inden det skæres i tynde skiver.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.7
(6 stemmer)
Opskriften er vist 34324 gange, og udskrevet 184 gange.
Kommentarer
St - 2019-02-01 16:22:08 Hvorfor står der ikke, hvordan man sprænger kødet. Det er så nemt og bare lidt forarbejde, har man nem til weekenden
- 2018-11-25 09:50:50 Sprængningen mangler
Rikke - 2015-10-30 14:30:36 Det er nok fordi kødet er sprængt i forvejen!
fatti - 2011-02-20 16:13:36 Der er da godt nok ikke meget sprængning i denne opskrift, skulle overskriften ikke have været,kog kød
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider