Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chili syltede

Chili syltede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Glas

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Chili syltede, billede 4 Chili syltede, billede 1 Chili syltede, billede 2 Chili syltede, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.friske chili
 
15 peberkorn
4 laurbærblade
2 spsk.korianderfrø eller 1 tsk stødte
4 tsk.salt
7 spsk.rørsukker
10 dl.hvidvinseddike
 


Opskrift:

Flæk chilierne og skrab kernerne ud. Kom dem i en gryde og hæld kogende vand over. Lad dem trække cirka fem minutter.

Kom chilierne, peberkorn,laurbærblade, korianderfrø og salt i et glas.

Kog sukker og eddike sammen, til sukkeret er opløst. Lad det køle af og hæld det i chiliglasset.

Sæt de syltede chili på køl i cirka 10 dage inden servering.

Serveres som tilbehør til både kolde og varme retter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 72077 gange,
og udskrevet 2354 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-08-05 11:48:51
Det var dog den mest ubrugelige opskrift jeg længe har læst. Hvad med at læse lidt korrektur på tingene, før de lægges ud.


Jager  -  2015-08-28 21:50:54
Man kan med fordel tilføje rom og helst sukkerrørsrom. Dernæst har jeg nogen gange afhængigt af sorter (apache) kogt dem igennem så de bliver helt blode og smøragtige. Så skal de helst stå 3-6 måneder.


hartung  -  2015-08-22 12:51:17
En dejlig opskrift tak for den K/H Hartung


jonas erbs  -  2010-09-10 14:42:13
opskriften ligner 99% den Jamie Oliver også bruger, søg evt. på google.


  -  2008-09-05 10:39:22
Jeg vil lige bemærke at det er værd at bruge lidt ekstra energi på lagen, den kan nemlig bruges til en masse når chilierne er spist, eks. er gulerodsrellish lavet med en god chililage helt fantastisk. - ca. 600 gr gulerødder skrællet og revet (eller hakket) - 400 gr. løg (skået i små stykker) - 2 dl chililage - 1 dl hvidvinseddike (hvor meget chilieddike og hvor meget hvidvinseddike er en smagssag). - 200 gr. sukker - 2 spsk. salt Det hele blandes og koges ved svag varme i ca. 45 min. Koges UDEN LÅG til det meste af væsken er fordampet. Kan bruges på samme måde som eks. remoulade eller hvor man gerne vil have lidt surt til.