Gulerodsrellish

Gulerodsrellish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.gulerødder skrællet og revet (eller hakket)
400 g.løg (skået i små stykker)
2 dl.chililage (fra syltede chili)
1 dl.hvidvinseddike (hvor meget chililage og hvor meget hvidvinseddike er en smagssag)
200 g.sukker
2 spsk.salt
 
Opskrift:
Det hele blandes og koges ved svag varme i ca. 45 min.
Koges UDEN LÅG til det meste af væsken er fordampet.

Chililagen stammer fra opskriften på syltede chili m. laurbær, koriander og rørsukker som kan findes her på stedet.

Kan bruges på samme måde som eks. remoulade eller hvor man gerne vil have lidt surt til.





karakterer:
Opskriften er vist 4579 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-10 16:02:25
Det lyder bare rigtig godt - sundt alternativ til den traditionelle remoulade - glæder mig til at prøve den