Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodsrellish

Gulerodsrellish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
600 g.gulerødder skrællet og revet (eller hakket)
400 g.løg (skået i små stykker)
2 dl.chililage (fra syltede chili)
1 dl.hvidvinseddike (hvor meget chililage og hvor meget hvidvinseddike er en smagssag)
200 g.sukker
2 spsk.salt
 


Opskrift:

Det hele blandes og koges ved svag varme i ca. 45 min.
Koges UDEN LÅG til det meste af væsken er fordampet.

Chililagen stammer fra opskriften på syltede chili m. laurbær, koriander og rørsukker som kan findes her på stedet.

Kan bruges på samme måde som eks. remoulade eller hvor man gerne vil have lidt surt til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3258 gange,
og udskrevet 46 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Den Gamle   -  2010-12-10 16:02:25
Det lyder bare rigtig godt - sundt alternativ til den traditionelle remoulade - glæder mig til at prøve den