hvidvinseddike (hvor meget chililage og hvor meget hvidvinseddike er en smagssag)1 dl. hvidvinseddike (hvor meget chililage og hvor meget hvidvinseddike er en smagssag)
200
g.
sukker200 g. sukker
2
spsk.
salt2 spsk. salt
Opskrift:
Det hele blandes og koges ved svag varme i ca. 45 min.
Koges UDEN LÅG til det meste af væsken er fordampet.
Chililagen stammer fra opskriften på syltede chili m. laurbær, koriander og rørsukker som kan findes her på stedet.
Kan bruges på samme måde som eks. remoulade eller hvor man gerne vil have lidt surt til.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3588 gange, og udskrevet 75 gange.
Kommentarer
Den Gamle - 2010-12-10 16:02:25 Det lyder bare rigtig godt - sundt alternativ til den traditionelle remoulade - glæder mig til at prøve den
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider