Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødestuvet hvidkål 02

Flødestuvet hvidkål 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Flødestuvet hvidkål 02, billede 4 Flødestuvet hvidkål 02, billede 1 Flødestuvet hvidkål 02, billede 2 Flødestuvet hvidkål 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 lille hvidkål
 
50 g.smør
1-2 spsk.hvedemel
1 dl.kogevand
5 dl.piskefløde
1-2 tsk.salt
 peber
0.25 tsk.muskat
 


Opskrift:

Den rensede kål deles i fire dele. Stokken fjernes. Kålen snittes og koges i letsaltet vand.

Kålen hældes i en sigte og dryppes af.

Smelt smør i en gryde rør mel i til en afbagning tilsæt kogevand og fløde, pisk imens karftigt. Kog sovsen igennem 5 minuter ved jævn varme.

Tilsæt den afdryppede kål og smag til med salt, peber og muskat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (16 stemmer)

Opskriften er vist 46612 gange,
og udskrevet 1136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Monalisa  -  2011-12-21 19:03:29
Ja der er nu mange måder at lave stuvet hvidkål på , kan jeg se herinde...og selvfølgelig har i jo lov at lade jer inspirere , det er vel det som er meningen,,,hvis du vil have ALT nedskrevet i mindste detalje! så var det måske ikke her du Knud, skal finde opskrifter ! nej KØB dig en god gammeldags koge bog,,,en af den slags hvor man skriver hvordan du får varme i dit komfur, eller hvad du ellers bruger ..og lad vi andre nørder få inspiration mvh. Monalisa


Anders  -  2011-12-16 16:51:45
Knud: slap nu liiiige lidt af! Det er tilladt at tjekke sin kål og ta' den af blusset når den er kogt mør! Ja, nogen gange må man ta' sig til hovedet ;o)


knud  -  2011-05-24 16:08:56
det er sgu da ikke nogen opskrift , hvor lang tid skal kålen koge ??? ja man må da tage sig til hovedet !!!


Julie  -  2011-02-21 16:28:22
Kan man bruge letmælk istedet for fløde?


Anja  -  2010-12-02 19:23:14
Nogle siger at den skal stå og små-koge i en time..


Trille  -  2010-03-16 16:54:22
Kål koger normalt til de er klare og møre. Afprøver opskriften i aften ;)


kesse  -  2010-02-27 14:54:59
de skal koge mellem 7 og 10 min.


Kea  -  2010-01-20 15:59:10
Hvor længe skal kålen kåge??