Ruccolapesto - Ruccola pesto

Ruccolapesto - Ruccola pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Pesto

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Ruccolapesto - Ruccola pesto, billede 4 Ruccolapesto - Ruccola pesto, billede 1 Ruccolapesto - Ruccola pesto, billede 2 Ruccolapesto - Ruccola pesto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1-2 fedhvidløg presset
2 store håndfulde Rucolasalat
50 g.pinjekerner
30 g.friskreven parmesanost (kan udelades)
0.5 dl.god olivenolie
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Blend pinjekerner, ruccola, hvidløg og ost til en jævn masse. Mængden af hvidløg er i høj grad en smagssag. Prøv dig lidt frem, men husk at smagen forstærkes, hvis pestoen får lov at trække lidt inden servering. Udelader man osten, sættes mængden af pinjekerner op. Tilsæt olivenolien i en tynd stråle, mens der blendes. Tilsæt lidt vand til en passende konsistens.

Smag til med lidt salt (pas på - osten salter også) og friskkværnet peber.

Kan holde sig ca. 1 uge i køleskab.


karakterer:
Opskriften er vist 28637 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (54 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Inger olesen  -  2017-05-25 12:10:15
Kan man fryse den færdiglavede pesto???