Flødestuvede hvide asparges (Snitter)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smør i en lille gryde rør mel i til en afbagning tilsæt aspargesvandet og pisk imens kraftigt over svag varme kog sovsen igennem 5 minutter ved jævn varme.
Kom aspargesene i smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 12355 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne