Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødestuvede hvide asparges (Snitter)

Flødestuvede hvide asparges (Snitter), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Flødestuvede hvide asparges (Snitter), billede 4 Flødestuvede hvide asparges (Snitter), billede 1 Flødestuvede hvide asparges (Snitter), billede 2 Flødestuvede hvide asparges (Snitter), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 ds.hvide asparges a 270 g. drænet vægt
 
 Sauce:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
2 dl.aspargesvand fra dåserne
2 dl.fløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

Smelt smør i en lille gryde rør mel i til en afbagning tilsæt aspargesvandet og pisk imens kraftigt over svag varme kog sovsen igennem 5 minutter ved jævn varme.

Kom aspargesene i smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8865 gange,
og udskrevet 80 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu