Flødestuvede hvide asparges (Snitter)

Flødestuvede hvide asparges (Snitter), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Flødestuvede hvide asparges (Snitter), billede 4 Flødestuvede hvide asparges (Snitter), billede 1 Flødestuvede hvide asparges (Snitter), billede 2 Flødestuvede hvide asparges (Snitter), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 ds.hvide asparges a 270 g. drænet vægt
 
 Sauce:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
2 dl.aspargesvand fra dåserne
2 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smelt smør i en lille gryde rør mel i til en afbagning tilsæt aspargesvandet og pisk imens kraftigt over svag varme kog sovsen igennem 5 minutter ved jævn varme.

Kom aspargesene i smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 12039 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu