Jordbærvacherin
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Isen:
Jordbærrene skylles hurtigt og bladene pilles fra. Bærrene pureres i en grøntsagskværn eller blender og passeres gennem en fin sigte. Blandes med sukkeret. Fløden piskes let og jordbærrene blandes forsigtigt heri med en træslev. Blandingen fordeles i 4 portionsforme og stilles i fryseren i 4-5 timer. Marengs: Hviderne piskes meget stive, hvorefter sukker og salt forsigtigt tilsættes. En bageplade smøres og drysses med mel. De stive hvider kommes i en sprøjtepose (evt. en lille plasticpose, hvor man klipper hjørnet af). Marengsen afsættes på bagepladen i 8 små bunde der svare i størrelse til formene med isen. Pladen sættes i ovnen natten over ved 90 grader. Ved servering tages isen ud af formene, anrettes mellem to marengsbunde og pyntes med lidt flødeskum |
|
Opskriften er vist 10348 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne