Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Syltede Chilli 02

Syltede Chilli 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : yamyam

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.friske chili
15 peberkorn
4 laurbærblade
2 spsk.korianderfrø eller 1 tsk stødte
4 tsk.salt
7 spsk.rørsukker
1 l.hvidvinseddike
 
Opskrift:
Flæk chilierne og skrab kernerne ud. Kom dem i en gryde og hæld kogende vand over. Lad dem trække cirka fem minutter.
Kom chilierne, peberkorn,laurbærblade, korianderfrø og salt i et glas.
Kog sukker og eddike sammen, til sukkeret er opløst. Lad det køle af og hæld det i chiliglasset.

Sæt de syltede chili på køl i cirka 10 dage inden servering.

Serveres som tilbehør til både kolde og varme retter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 19800 gange,
og udskrevet 848 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2009-10-15 09:43:16
Held vandet over chillierne :-) Plejer at dele dem i fire dele på langs. Frøene kasseres eller gemmes til at så næste sæson.....

anne marie  -  2009-10-05 14:13:25
Er det frøene eller chillierne der skal i hældes kogende vand over? Skal frøene kasseres?

yamyam  -  2008-09-05 10:24:25
Jeg vil lige bemærke at det er værd at bruge lidt ekstra energi på lagen, den kan nemlig bruges til en masse når chilierne er spist, eks. er gullerodsrellish lavet med en god chililage helt fantastisk. - ca. 600 gr gulerødder skrællet og revet (eller hakket) - 400 gr. løg (skået i små stykker) - 2 dl chililage - 1 dl hvidvinseddike (hvor meget chilieddike og hvor meget hvidvinseddike er en smagssag). - 200 gr. sukker - 2 spsk. salt Det hele blandes og koges ved svag varme i ca. 45 min. Koges UDEN LÅG til det meste af væsken er fordampet. Kan bruges på samme måde som eks. remoulade eller hvor man gerne vil have lidt surt til.