Sukker evt. råt rørsukker200 g. Sukker evt. råt rørsukker
3
store æg3 store æg
200
g.
Malede mandler200 g. Malede mandler
Creme: Creme:
1.5
dl.
piskefløde1.5 dl. piskefløde
1
spsk.
Flormelis1 spsk. Flormelis
1-2
tsk.
Vanillesukker1-2 tsk. Vanillesukker
1.5
dl.
créme fraîche1.5 dl. créme fraîche
brombær brombær
Opskrift:
Dæk bunden af en springform ca. 24 cm med tilklippet bagepapir. Æg og sukker piskes sammen til en tyk creme. De malede mandler vendes forsigtigt i cremen og hæld den i springformen. Kagen bages i 30-35 min ved 200 grader. Lad kagen blive kold i formen. Formen fjernes og kagen dækkes med stiftpisket creme og masser af friske brombær
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10303 gange, og udskrevet 218 gange.
Kommentarer
Merete - 2011-02-14 17:05:21 Super lækker
bage tid 10 minutter ekstra - overdækkes de sidste 10 min. med bagepapir, så den ikke blive for mørk.
brugte frosne brombær drysset m. lidt rørsukker. Vil næste gang prøve friske hindbær.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider