Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svampe i rødvinssauce a la mor

Svampe i rødvinssauce a la mor , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mr.Escobar

Indsendt :





Ingredienser:
1 glasRødvin
 fløde (et bæger..(kopstørrelse))
 bacon to pakker fra købmand - finthakket
 svampe efter valg (f.eks champingon)
 salt
 peber
 


Opskrift:

Det er ganske let:
Rist din bacon på panden, til den er sprød og mørk. Læg så dine udvalgte svampe på (bacon bliver på panden), f.ekschampingon, eller hvordan man nu skriver det :). De skal så lige steges igennem til de er gennem varme og har en flot, mørk fave udenpå. Så hælder man rødvinen i, og så fløden. Smag til med salt og peber, og sørg for at det er gennemvarmt det hele. Server som suplement til f.eks en god oksesteg eller mørbrad med kartofler




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6481 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu