Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalveboller i kørvel

Kalveboller i kørvel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Boller:
400 g.hakket kalvekød
 salt
 peber
5 spsk.hvedemel
1 æg
2 dl.mælk
1 kg.nye kartofler
 
 Grønsagsblanding:
500 g.grønne bønner
500 g.nye gulerødder
1 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
6 dl.kogelage
1 bdt.kørvel
 


Opskrift:

Rør hakket kød sejt med salt og peber. Rør mel og æg i og rør derefter mælken i lidt ad gangen. Farsen må gerne hvile 1 time, før bollerne koges. Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Form bollerne med en spiseske og kom dem i vandet, som nu ikke må koge for kraftigt. Efter ca. 15 minutter - når kalvebollerne kommer op til overfladen - er de færdige. Skrab kartofterne og kog dem i letsaltet vand i ca. 20 minutter.

Grønsagsblanding:
Nip enderne af bønnerne. Skrab gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Smelt smør i en gryde, drys hvedemel i og pisk det til en sammenhængende masse. Pisk så kogelagen fra bollerne i. Lad saucen koge igennem nogle minutter.
Tilsæt gulerødderne og et par minutter efter bønnerne, som koger møre ca. 5 minutter. Tilsæt herefter kalveboller og kørvelblade. Retten må herefter ikke koge. Smag til med salt og peber og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5624 gange,
og udskrevet 75 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu