Salat af butterbeans og balsamicosvampe

Salat af butterbeans og balsamicosvampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.butterbeans
250 g.champignoner
0.5-1 hakket rødløg
1 håndfuld frisk hakket basilikum
1 håndfuld frisk hakket persille
1-2 fedpresset hvidløg
2-3 spsk.jomfruolivenolie
2-3 spsk.rød balsamicoeddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bønnerne udblødes (natten over) og koges efter anvisningen på pakken. Efter kogning hældes vandet fra og drypper af.

Steg svampene på en hed pande. I det øjeblik væsken fra svampene er forsvundet tilsættes eddiken. Når svampene har opsuget eddiken tages panden af varmen.

Bland herefter bønner og svampe og vend dem med rødløg, krydderurter, hvidløg og olie samt salt og peber.

Tips:

Smager også godt kold dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 10911 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu