Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rønnebærmarmelade - Rønnebær marmelade

Rønnebærmarmelade - Rønnebær marmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Rønnebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.ribbede rønnebær
4 dl.vand
800 g.sukker
0.5 stang vanille
3 tsk.melatin
1 tsk.atamon
 


Opskrift:

Skyl de ribbede rønnebær. Læg dem i fryseren i et par timer, hvis de ikke bryder dem om så kraftig en smag.

Kog bærrene i vand, til de falder sammen. Tilsæt sukker og den flækkede vanillestang og kog rønnebærrene, til de er klare. Det tager ca. 20 minutter.

Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt med en gaffel og drysses fint ud over den kogende frugt under omrøring og koger yderligere 2 min.

Fjern vanillen og skum syltetøjet og tilsæt atamon.

Marmeladen fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 18470 gange,
og udskrevet 459 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Thyge  -  2018-08-06 01:21:57
I min familie plejer vi ikke at have vanilie med i rønnebærmarmelade. Derimod æbler. Cirka halvt rønnebær og cirka halvt æbler. Det går vældig godt til kød fra svin, okse og vildt.