Rønnebærmarmelade - Rønnebær marmelade
Hovedingrediens : Bær - Rønnebær Indsendt : Red : |
|
|
Skyl de ribbede rønnebær.
Læg dem i fryseren i et par timer, hvis de ikke bryder dem om så kraftig en smag.
Kog bærrene i vand, til de falder sammen. Tilsæt sukker og den flækkede vanillestang og kog rønnebærrene, til de er klare. Det tager ca. 20 minutter. Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt med en gaffel og drysses fint ud over den kogende frugt under omrøring og koger yderligere 2 min. Fjern vanillen og skum syltetøjet og tilsæt atamon. Marmeladen fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes. |
|
Opskriften er vist 27256 gange,
og udskrevet 573 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Thyge - 2018-08-06 01:21:57 I min familie plejer vi ikke at have vanilie med i rønnebærmarmelade. Derimod æbler. Cirka halvt rønnebær og cirka halvt æbler. Det går vældig godt til kød fra svin, okse og vildt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne