Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farsroulade med spinat

Farsroulade med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.hakket kalvekød
2 dl.brødkrumme, (ikke rasp)
1 mellemstort løg
2 æg
1 dl.tomatpuré
1-1.5 dl.bouillon
1 spsk.engelsk sauce
2 tsk.sennep
1 tsk.oregano
 salt
 peber
500 g.frisk spinat
 
Opskrift:
Rør det hakkede kød sammen med brødkrumme, hakket løg, sammenpiskede æg og halvdelen af tomatpureen samt bouillon. Krydr med engelsk sauce, sennep, oregano, salt og peber.

Lad farsen hvile. Skyl og nip imens spinaten. Damp den i det vand, der hænger ved sidste skylning. Lad den dryppe godt af og hak den groft. Klem væden godt af. Bred farsen ud på bagepapir 30 x 40 cm. Kom spinaten herpå og rul sammen om fyldet ved hjælp af bagepapiret. Kom rullen i en velsmurt form, kom lidt smeltet smør over og bag ved 180 grader i ca. 1 time. Kom resten af tomatpureen på, når der er 15 min. tilbage af bagetiden.

Kogte kartofler eller en kartoffelsalat serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15003 gange,
og udskrevet 501 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Varup  -  0000-00-00 00:00:00
Smager også fint med hakket lammekød