Farsroulade med spinat

Farsroulade med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.hakket kalvekød
2 dl.brødkrumme, (ikke rasp)
1 mellemstort løg
2 æg
1 dl.tomatpuré
1-1.5 dl.bouillon
1 spsk.engelsk sauce
2 tsk.sennep
1 tsk.oregano
 salt
 peber
500 g.frisk spinat
 
Opskrift:
Rør det hakkede kød sammen med brødkrumme, hakket løg, sammenpiskede æg og halvdelen af tomatpureen samt bouillon. Krydr med engelsk sauce, sennep, oregano, salt og peber.

Lad farsen hvile. Skyl og nip imens spinaten. Damp den i det vand, der hænger ved sidste skylning. Lad den dryppe godt af og hak den groft. Klem væden godt af. Bred farsen ud på bagepapir 30 x 40 cm. Kom spinaten herpå og rul sammen om fyldet ved hjælp af bagepapiret. Kom rullen i en velsmurt form, kom lidt smeltet smør over og bag ved 180 grader i ca. 1 time. Kom resten af tomatpureen på, når der er 15 min. tilbage af bagetiden.

Kogte kartofler eller en kartoffelsalat serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 17994 gange,
og udskrevet 545 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager også fint med hakket lammekød