Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rønnebær-æblegele

Rønnebær-æblegele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Rønnebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.rønnebær
500 g.umodne æbler
4-5 dl.vand
 
 Til hver liter siet saft:
1 kg.sukker
1 tsk.flydende atamon
 


Opskrift:

Skyllede rønnebær og vaskede, ituskårne æbler varmes langsomt med vandet under låg og koges, til saften træder ud. Mosen hænges til afdrypning i saftpose natten over.

Saften måles og bringes i kog. Sukkeret røres langsomt i, mens saften koger. Geleen koges til saftdråberne falder tungt fra skeen.

Skummes og tilsættes atamon. Geleen hældes op i atamonskyllede glas der lukkes dagen efter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16935 gange,
og udskrevet 307 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu