Syltede rønnebær

Syltede rønnebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Bær - Rønnebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.rønnebær
3 dl.vand
1000 g.syltesukker
1 dl.cognac
 
Opskrift:
Tø rønnebærrene op og kog dem i vandet 10 minutter under låg. Tilsæt syltesukker. Kog 2 minutter mere. Tilsæt cognac og tag gryden fra pladen. Hæld det op i varme, rengjorte glas og luk dem til. Opbevar køligt.

Tips:

Rønnebærrene bør fryses, inden man koger syltetøj eller saft på dem, så læg dem i fryseren natten over.


karakterer:
Opskriften er vist 17336 gange,
og udskrevet 243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bente jespersen  -  2016-10-05 15:27:03
Glæder til at sylte mine bær og smage. Har aldrig prøvet det før.