Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syltede rønnebær

Syltede rønnebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Bær - Rønnebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.rønnebær
3 dl.vand
1000 g.syltesukker
1 dl.cognac
 


Opskrift:

Tø rønnebærene op og kog dem i vandet 10 minutter under låg. Tilsæt syltesukker. Kog 2 minutter mere. Tilsæt cognac og tag gryden fra pladen. Hæld det op i varme, rengjorte glas og luk dem til. Opbevar køligt.

Tips:

Rønnebærene bør fryses, inden man koger syltetøj eller saft på dem, så læg dem i fryseren natten over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14714 gange,
og udskrevet 197 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bente jespersen  -  2016-10-05 15:27:03
Glæder til at sylte mine bær og smage. Har aldrig prøvet det før.