Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Syltede rønnebær

Syltede rønnebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Bær - Rønnebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.rønnebær
3 dl.vand
1000 g.syltesukker
1 dl.cognac
 
Opskrift:
Tø rønnebærene op og kog dem i vandet 10 minutter under låg. Tilsæt syltesukker. Kog 2 minutter mere. Tilsæt cognac og tag gryden fra pladen. Hæld det op i varme, rengjorte glas og luk dem til. Opbevar køligt.

Tips:

Rønnebærene bør fryses, inden man koger syltetøj eller saft på dem, så læg dem i fryseren natten over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15692 gange,
og udskrevet 221 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bente jespersen  -  2016-10-05 15:27:03
Glæder til at sylte mine bær og smage. Har aldrig prøvet det før.