Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvegryde med karry I

Kalvegryde med karry I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalvegryde med karry I, billede 4 Kalvegryde med karry I, billede 1 Kalvegryde med karry I, billede 2 Kalvegryde med karry I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
7.5 dl.vand
 salt
1 laurbærblad
600 g.kalvebov
2 løg
4 madæbler
10 g.frisk ingefær
2 spsk.solsikkeolie
2 tsk.karry
 
 Meljævning:
1 spsk.hvedemel
1 dl.vand
 
 nykogte naturris
 lidt persille
 


Opskrift:

Bring vandet i kog med lidt salt og laurbærbladet. Kom kødet i og skum flittigt, indtil det igen begynder at koge. Skru ned. Lad kødet koge sagte under låg i 45 min. Hold kødet varmt i suppen.

Skær løgene i tynde både. Skær æblerne i kvarter, befri dem for kernehus og skær dem i tynde både. Skræl ingefæren og snit den i tynde strimler.
Varm olien i en dyb pande og rist løg og æblebåde forsigtigt deri. Drys karry og ingefæren over. Lad det dampe lidt sammen, inden 2 dl af suppen fra kødet kommes ved. Lad det simre 2-3 min. og tag fyldet forsigtigt op. Skær kødet i skiver og anret det skiftevis med løg og æblefyldet i en skål.

Hæld resten af suppen i panden og kog det igennem. Rør mel og vand sammen til jævning og jævn suppen hermed. Smag til med salt og evt. ekstra karry. Hæld den varme sauce over retten og server sammen med de varme ris, drysset med hakket persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 21987 gange,
og udskrevet 429 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2012-05-22 22:39:41
Mener nu at kødet skal have noget længere for at blive mørt.