appelsiner (en ½ i både resten som fileér)2-3 appelsiner (en ½ i både resten som fileér)
5
dl.
tør hvidvin5 dl. tør hvidvin
1
spsk.
god balsamisk eddike1 spsk. god balsamisk eddike
4
stk.
sukker4 stk. sukker
lidt
maizena lidt maizena
1
dl.
piskefløde 1 dl. piskefløde
Opskrift:
varm sukker op på en lille pande og tilsæt balsamiske eddike, hvidvin og en ½ pillet appelsin i både. lad det simre i et stykke tid (5 min) tilsæt en smule maizena og fløde. Når sovsen bliver tykker tages den af ilden og holdes varm tilsæt fileerne.
Tips:
smager af appelsin som ellers er svære at få frem
god til vildt og bare som en anderleds sovs
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14053 gange, og udskrevet 262 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider