Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Punjabi-majsbrød (Makki Ki Roti)

Punjabi-majsbrød (Makki Ki Roti), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :





Ingredienser:
400 g.majsmel
 salt
1.25 dl.kogende vand
 smeltet smør
 


Opskrift:

Kom majsmel og salt i en skål og lav en fordybning i midten. Hæld det kogende vand heri og rør rundt med en træske så det bliver en fast stiv dej. Del den i 12 kugler og rul hver af dem ud til en pandekage på 3 mm tykkelse.

Steg dem på en jernplade i lidt olie til de er brune på begge sider og pensl dem med lidt smeltet smør.

Hold dem varme i ovnen indtil alle brød er bagt og server dem med mere smeltet smør.

Der kan laves mange interessante variationer over denne basisopskrift ved at tilsætte den kommen, frisk koriander eller andre krydderier. Der bliver 12 brød af denne portion.

Tips:

Dette brød, der er let at lave kommer fra punjab. Dejen er lettere at lave i hånden, da den let bliver for sej i en blender.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13794 gange,
og udskrevet 221 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-08-27 15:17:42
måske denne opskrift er havnet i en forkert rubrik. majsmel indeholder 76 g kulhydrater pr 100 g mel. ....


risras  -  2008-10-03 09:42:50
ikke kulhydratfattig majsmel har et højt kulhydratindhold.