Atwell (sukkererstatning i stedet for 250 g sukker)150 g. Atwell (sukkererstatning i stedet for 250 g sukker)
4
æg4 æg
300
g.
hvedemel300 g. hvedemel
2
tsk.
bagepulver2 tsk. bagepulver
1
tsk.
salt1 tsk. salt
2
tsk.
kanel2 tsk. kanel
1
tsk.
allehånde1 tsk. allehånde
2
tsk.
pomeransskal2 tsk. pomeransskal
1
håndfuld hk valnødder1 håndfuld hk valnødder
1
håndfuld mandelsplinter1 håndfuld mandelsplinter
1
dl.
portvin1 dl. portvin
500
g.
squash500 g. squash
Opskrift:
Rør smørret med Atwell og youghurt. Tilsæt et æg ad gangen.
Bland mel, bagepulver og krydderier. Bland efterfølgende valnødder og mandelssplint i.
Rør nu hele blandingen af mel m.m. i smør-blandingen.
Skræl squashen og fjern kernerne. Riv squashen groft og bland det i dejen.
Kom dejen i en smurt springform – 24 cm. Sæt den i en forvarmet ovn.
Bag den i lidt over en time i almindelig ovn ved 175°
Afkøl kagen før servering til den er lunken. Server evt med flødeskum til.
Kagen kan fryses.
Tips:
OK for diabetikere
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6260 gange, og udskrevet 104 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider