Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ferskenbradepandekage

Ferskenbradepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Ferskenbradepandekage, billede 4 Ferskenbradepandekage, billede 1 Ferskenbradepandekage, billede 2 Ferskenbradepandekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
500 gram Fersken, frisk 1 udstenet fersken vejer ca. 100 gram.
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   


Opskrift:

Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen.

Skræl og udsten fersknerne, skær dem i tern og rør dem forsigtigt i dejen sammen med vanillesukkeret.

Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i.

Bred dejen ud i en bradepande, ca 23x33 cm, og bag den på næstnederste rille ved 200 grader C alm. ovn i 20-25 minutter.

Sigt et tyndt lag flormelis over, når kagen tages ud af ovnen. Skær den i passende stykker.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 55562 gange,
og udskrevet 1779 gange.


Energi:
KJ total 15515 (3694 kcal)
KJ pr. Pers. 1292 (307 kcal)
Vægt ialt 1375 gram
Vægt pr. Pers. 114 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1127 KJ (268 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 13.8 gram
Kulhydrat 33.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mona  -  2013-08-22 16:18:13
Har lavet muffins af dejen med friske æbler. (Kan fryses). Lunes i microovnen. Uhm!


  -  2012-08-27 20:21:28
Kan man fryse denne kage?


  -  2011-11-28 14:21:13
Den er virkelig super go :)


Anja.M  -  2009-10-15 13:54:16
Det her bare den bedste kage jeg længe har smagt, og den er ovenikøbet rigtig let og lave. Jeg har både lavet den med syltet fersken og friske æbler, og den er lige god hver gang, har kun fået STOR ros for den. Jeg plejer at severe cremefraise til, smager rigtig godt!!


  -  2009-07-23 12:53:19
Jeg vil nu komme melet i før frugten. Aase


  -  2008-08-31 10:08:26
Kan man bruge nye æbler i stedet for ferskner? Det er jo pt. sæson for æbler??


Per  -  2008-08-25 23:03:26
Har lavet denne kage med dåseananas, jordbær og hindbær, og jeg tror ikke der er grænser for hvilken frugt der kan puttes i. Dåseferskner kan sikkert også bruges, men så tror jeg der skal holdes lidt sukker tilbage.


leth  -  2008-08-25 17:18:34
kan man bruge ferskner fra dåse ???


ulla  -  2008-08-25 14:36:52
der står 225 g. mel i opskriften. Kan man bruge ferskner fra dåse ??


mette  -  2008-08-25 09:07:51
skal der ingen mel i????????


Pia K  -  2008-08-25 08:46:51
Man må vel også kunne bruge pærer til denne ret i stedet for fersken.....