Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rønnebærsirup med sure æbler

Rønnebærsirup med sure æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Bær - Rønnebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.rønnebær
1 kg.sure æbler
 rørsukker
 æblesidereddike
 


Opskrift:

Skyl frugterne. Skær æblerne i grove stykker og kom dem og rønnebærrene op i en saftkoger eller gryde med 2 dl. vand i bunden. Kog saften af frugterne. Pres lidt med bagsiden af en ske, så lidt af den tykke saft kommer med.

Mål saften op og tilsæt pr. dl. saft – 100 g. sukker og 10 g. æbleeddike. Kog siruppen for knaldhård varme i 5 minutter. Skum urenheder bort og foretag sirupsprøven.

Tips:

Sirupsprøven:
Kom en smule af saften i en lille kop eller på en tallerken. Stil den i køleskabet til afkøling og tjek siruppens konsistens. Er den for tynd, må den koge lidt længere. Men er den for tyk, går det nok.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5361 gange,
og udskrevet 78 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu