Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rønnebærsirup med sure æbler

Rønnebærsirup med sure æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Bær - Rønnebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.rønnebær
1 kg.sure æbler
 rørsukker
 æblesidereddike
 
Opskrift:
Skyl frugterne. Skær æblerne i grove stykker og kom dem og rønnebærrene op i en saftkoger eller gryde med 2 dl. vand i bunden. Kog saften af frugterne. Pres lidt med bagsiden af en ske, så lidt af den tykke saft kommer med.

Mål saften op og tilsæt pr. dl. saft – 100 g. sukker og 10 g. æbleeddike. Kog siruppen for knaldhård varme i 5 minutter. Skum urenheder bort og foretag sirupsprøven.

Tips:

Sirupsprøven:
Kom en smule af saften i en lille kop eller på en tallerken. Stil den i køleskabet til afkøling og tjek siruppens konsistens. Er den for tynd, må den koge lidt længere. Men er den for tyk, går det nok.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5840 gange,
og udskrevet 95 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu