Sirup af virginsk hæg (Chokecherry syrup)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Bring saft og citronsaft helt i kog, tilsæt sukker og lad blandingen koge i et minut mere, til sukkeret lige netop er smeltet.
Jævn blandingen med kartoffelmelet.
Opbevar siruppen i steriliserede syltetøjsglas eller i op til en uge i køleskabet. Spis siruppen som tilbehør til ris eller pandekager. |
|
Opskriften er vist 5818 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne