Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvid labskovs

Hvid labskovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hvid labskovs, billede 4 Hvid labskovs, billede 1 Hvid labskovs, billede 2 Hvid labskovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.kalvebov
2 mellemstore løg, pillet og skåret i små tern
1 kg.kartofler, skrællet og skåret i små tern
4-5 dl.vand eller tynd suppe
2 laurbærblade
10 peberkorn
 Koldt smør, skåret i passende bidder til smørklat
 Masser af hakket persille eller purløg til drys
 


Opskrift:

Kalvekødet skæres i tern 1x1 cm. Læg kød, kartofler, løg og krydderier lagvis i en gryde. Hæld suppen ved og kog for svag varme til kødet er mørt og kartoflerne så udkogte, at de jævner retter uden at være kogt til grød.
Smag til med salt.

Hver portion drysses med persille eller purløg og velsignes med en smørklat i midten.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hvid labskovs



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (9 stemmer)

Opskriften er vist 37231 gange,
og udskrevet 650 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu