Dumplings

Dumplings, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DiverseRet : Diverse - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Topkat

Indsendt :     

Ingredienser:
1 æg
0.75 dl.vand
1 tsk.bagepulver
1 tsk.salt
250 g.hvedemel
 
 Fyld:
5 champignoner
3 forårsløg
1 rød chili
2 spsk.olie
100 g.majs
1 spsk.soya
 
Opskrift:
Hak champignoner, forårsløg og chili. Lynsteg det hele i en meget varm wook eller pande i ca. 2 minutter. Tilsæt soya. Kog til væsken er fordampet.
Del dejen i 24 stykker. Form dem til boller. Rul dem ud til de har en diameter på ca. 5 cm. Læg 1 tsk. fyld på hver. Klem kanterne sammen og læg dem med åbningen ned af i en dampkoger. Eller i mangel af en sådan evt. i et dørslag eller en si der sættes over en gryde kogende vand. Der lægges låg over sien.
Serveres varme med en god soja til.





karakterer:
Opskriften er vist 15934 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-13 16:09:21
Dressingen er forkert! Lav en dressing med 4 spsk soya, 1 spsk eddike, 1 tsk jordnøddeolie, en dusk hakket purløg og lidt friskkværnet peber per person. Skift evt. majsene ud med 150g rejer – det bliver dine dumplings ihvertfald ikke ringere af...