Ananas i skiver (fra dåse) Ananas i skiver (fra dåse)
Springform og smørelse Springform og smørelse
Opskrift:
1. Pisk æggeblommer, ananaslage og sukker godt sammen.
2. Melet sigtes og vendes i æggemassen.
3. Pisk æggehviderne stive, med bagepulver og salt og vend det i massen.
4. Smør springformen godt og drys den med sukker.
5. Dæk bunden af springformen med ananasskiver så de danner et mønster.
6. Hæl dejen i springformen og bag den midt i onven ved 200 c. i 35 min.
7. Når kagen er taget ud af ovnen dryppes den med ananaslage.
8. Kagen vendes ud på et fad, så ananassen vender op.
9. Serveres med flødeskum.
10. Nammanam.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 14756 gange, og udskrevet 256 gange.
Kommentarer
Lone - 2009-06-23 20:58:06 Det er bare alletiders kage. Svampet og lækker. Et stykke er ikke nok
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider