Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brasieret bov af kalv, serveret med rodfrugter og linser fra Puy

Brasieret bov af kalv, serveret med rodfrugter og linser fra Puy, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.kalvebov med ben
75 g.røget bacon
2 dl.rødvin
 Frisk timian
2 fedhvidløg
150 g.linser fra Puy (eller andre)
2 skalotteløg
3 mellemstoregulerødder
0.5 knoldselleri
2 stk.persillerod
200 g.spinat (gerne frisk)
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Kalveboven koges op i koldt vand. Når den koger, hældes vandet fra og kødet skylles i koldt vand. Sæt kødet over i nyt vand og kog op igen. Når det koger, skummes der, og salt tilsættes. Kog kødet med bacon, laurbær, timian og hvidløg til det er næsten mørt. Det er vigtigt,at kødet er dækket med vand hele tiden. Imens ordnes alle urterne, løg hakkes, rodfrugter skæres i tern og spinaten skylles. Tilsæt rødvin, linser og alle urterne, og kog ekstra 20 minutter. Anvender du ikke de franske linser fra Puy er det vigtigt, at du sætter dem i blød natten over. Når alt er mørt tilsættes det grofthakkede spinat og retten krydres med salt og peber. Anret urter og linser på et passende fad og læg grove stykker af kødet herpå. Bacon kan også serveres hertil i tynde skiver.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15154 gange,
og udskrevet 232 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helene  -  2009-12-05 15:23:02
Nogen der ved hvorfor man skal koge op to gange?