Smør smuldres i mel og blandes med sukker.
Natron udrøres i kærnemælk og tilsættes sammen med æg.
Dejen udrulles og der skæres klejner.
Klejnerne vrides (en del af portionen kan evt lægges i fryseren til senere kogning).
Klejnerne koges i palmin til de er lysebrune.
De afkølede klejner opbevares i tæt kagedåse
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 18753 gange, og udskrevet 373 gange.
Energi:
KJ total 25924 (6172 kcal)
KJ pr. Portion 25924 (6172 kcal)
Vægt ialt 1765 gram
Vægt pr. Portion 1765 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1468 KJ (349 kcal) Protein 6.6 gram Fedt 13.5 gram Kulhydrat 51.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Per - 2011-12-19 20:14:10 Dejen er nem at arbejde med, og nem at vride til klejner.
Giver en klejne som ikke er meget sprød men derimod lidt blød inden i.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider