Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Klejner med kærnemælk og natron uden hjortetakssalt

Klejner med kærnemælk og natron uden hjortetakssalt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Klejner med kærnemælk og natron uden hjortetakssalt, billede 4 Klejner med kærnemælk og natron uden hjortetakssalt, billede 1 Klejner med kærnemælk og natron uden hjortetakssalt, billede 2 Klejner med kærnemælk og natron uden hjortetakssalt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
850 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Palmin
   


Opskrift:

Smør smuldres i mel og blandes med sukker. Natron udrøres i kærnemælk og tilsættes sammen med æg.

Dejen udrulles og der skæres klejner. Klejnerne vrides (en del af portionen kan evt lægges i fryseren til senere kogning).

Klejnerne koges i palmin til de er lysebrune.

De afkølede klejner opbevares i tæt kagedåse




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15569 gange,
og udskrevet 273 gange.


Energi:
KJ total 25924 (6172 kcal)
KJ pr. Portion 25924 (6172 kcal)
Vægt ialt 1765 gram
Vægt pr. Portion 1765 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1468 KJ (349 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 13.5 gram
Kulhydrat 51.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2011-12-19 20:14:10
Dejen er nem at arbejde med, og nem at vride til klejner. Giver en klejne som ikke er meget sprød men derimod lidt blød inden i.