Rabarber-rosensirup

Rabarber-rosensirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 l.vand
20 g.tørrede rosenknopper
1 kg.rabarber skåret i grove stykker
1 citron skåret i grove stykker
350 g.rørsukker
 evt.ekstra vand til at fortynde suppen
 
Opskrift:
Kom alle ingredienserne i en gryde, få gryden op til kogepunktet og kog 10 minutter. Lad væsken trække natten over eller et par timer med ingredienserne i og sigt grundigt.

Kan bruges som suppe, saft eller drinkmixer.





karakterer:
Opskriften er vist 6411 gange,
og udskrevet 114 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu