Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarber-rosensirup

Rabarber-rosensirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 l.vand
20 g.tørrede rosenknopper
1 kg.rabarber skåret i grove stykker
1 citron skåret i grove stykker
350 g.rørsukker
 evt.ekstra vand til at fortynde suppen
 


Opskrift:

Kom alle ingredienserne i en gryde, få gryden op til kogepunktet og kog 10 minutter. Lad væsken trække natten over eller et par timer med ingredienserne i og sigt grundigt.

Kan bruges som suppe, saft eller drinkmixer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4834 gange,
og udskrevet 60 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu