Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ferskensirup - Fersken sirup

Ferskensirup - Fersken sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Frugt - Cherimoya

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.ferskner
0.5-1 dl.vand
3-400 g.rørsukker
1 vanillestang
 
 atamon eller spiritus til skylning af flasker
 
Opskrift:
Skær fersknerne i små stykker, og kasser stenene. Skrab kornene ud af vanillestangen og tilsæt begge dele. Lad fersknerne koge op sammen med vand og vanille, til saften er kogt helt ud. Si saften fra, og kog den sammen med sukkeret i yderligere 10-15 minutter, eller til siruppen har den ønskede konsistens.

Hæld siruppen på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus, og luk til med det samme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10872 gange,
og udskrevet 126 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Line Jørgensen   -  2018-12-05 05:55:29
Hvor mange ml giver opskriften ca?

Mette   -  2018-07-28 22:18:31
Jeg synes den blev lidt for sød - selvom jeg brugte mindre sukker end angivet. Tilføj med fordel noget citronsaft/skal..