Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ferskensirup - Fersken sirup

Ferskensirup - Fersken sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Frugt - Cherimoya

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.ferskner
0.5-1 dl.vand
3-400 g.rørsukker
1 vanillestang
 
 atamon eller spiritus til skylning af flasker
 


Opskrift:

Skær fersknerne i små stykker, og kasser stenene. Skrab kornene ud af vanillestangen og tilsæt begge dele. Lad fersknerne koge op sammen med vand og vanille, til saften er kogt helt ud. Si saften fra, og kog den sammen med sukkeret i yderligere 10-15 minutter, eller til siruppen har den ønskede konsistens.

Hæld siruppen på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus, og luk til med det samme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9177 gange,
og udskrevet 92 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Line Jørgensen   -  2018-12-05 05:55:29
Hvor mange ml giver opskriften ca?


Mette   -  2018-07-28 22:18:31
Jeg synes den blev lidt for sød - selvom jeg brugte mindre sukker end angivet. Tilføj med fordel noget citronsaft/skal..