Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalv Vitello Tonnato

Kalv Vitello Tonnato, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Kalvekød - Kogt/stegt kalvekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
800 g.koldt braiseret eller kogt kalvekød
 
 skyen
2 æggeblommer
2 dl.olivenolie
150 g.tunfisk
4 ansjosfileter
1 spsk.kapers
1 spsk.citronsaft
 evt. tomateddike
 salt
 peber
1 grøn peberfrugt
1 tsk.hakket kapers
 lidt grøn mild chili
 olivenolie
 


Opskrift:

Pisk æggeblommerne seje med lidt citronsaft og lidt salt. Rør olivenolien i lidt efter lidt. Blend denne mayonnaise med tun, kapers og ansjosfilet'er. Smag til med kalvesky, peber, citronsaft gerne tomateddike og evt. salt.

Skær peber, hvidløg og chili i små tern. Hak kapers. Sauter ved svag varme i olivenolie. Krydr med salt og peber.

Skær kødet i tynde skiver, fordel skiverne i et lag på et stort fad. Væd skiverne med lidt af skyen. Lad skyen trænge ind i kødet. Fordel så et tyndt lag mayonnaise over. Garner med peberfrugtblandingen.
Dæk fadet med husholdningsfilm, lad det trække køligt et par timer, men endelig ikke længere.

*) Tomater skæres i stykker, koger til tæt kompot uden låg. Køler af. Blendes med god eddike.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 24537 gange,
og udskrevet 590 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mads Beier  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er suverænt den bedste Vitello Tonatto man kan forestille sig, klasser over hvad der serveres på restautranter - også i Italien.


  -  0000-00-00 00:00:00
denne opskrift er fra Meyers køkken