Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Violsirup - Viol sirup

Violsirup - Viol sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Et par håndfulde violblomster
5 dl.vand
250-300 g.sukker
 
 atamon eller spiritus til skylning af flasker
 


Opskrift:

Kog vandet ind med sukker, til det tykner. Lad siruppen køle af, og tilsæt violblomsterne.

Hæld siruppen på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus, og luk dem til med det samme.

Lad siruppen trække nogle uger, så får den en meget fin og diskret smag af viol.

Violsirup er måske ikke den store smagsoplevelse, men den er yndig og særdeles dekorativ.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4716 gange,
og udskrevet 62 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu