Violsirup - Viol sirup

Violsirup - Viol sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Et par håndfulde violblomster
5 dl.vand
250-300 g.sukker
 
 atamon eller spiritus til skylning af flasker
 
Opskrift:
Kog vandet ind med sukker, til det tykner. Lad siruppen køle af, og tilsæt violblomsterne.

Hæld siruppen på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus, og luk dem til med det samme.

Lad siruppen trække nogle uger, så får den en meget fin og diskret smag af viol.

Violsirup er måske ikke den store smagsoplevelse, men den er yndig og særdeles dekorativ.





karakterer:
Opskriften er vist 6953 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu