Sirup med chili og ingefær

Sirup med chili og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 l.vand
5-600 g.mørk muscovadosukker
4-5 røde chilier
4-5 cm.frisk ingefær
 
 atamon eller spiritus til skylning af flasker
 
Opskrift:
Kog vandet med sukkeret til det tykner. Flæk chilierne, rens dem for kerner, og snit dem fint. Skær ingefæren i tern, tilsæt chili og ingefær til siruppen, og lad det koge med i ca. 5 minutter.

Hæld siruppen på en skoldet flaske skyllet med atamon eller spiritus, og luk den til med det samme.

Lad siruppen trække et par uger inden brug.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6080 gange,
og udskrevet 89 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu