Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sauterede agurker

Sauterede agurker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
2 agurker
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
1 spsk.hvidvins-eddike
1 spsk.smør
1 bdt.Dild
 


Opskrift:

Skræl agurkerne, flæk dem på den lange led og skrab kernerne ud med en teske. Skær de halverede agurker ud i 5 cm. lange stykker, som derefter skæres ud i ”julienne” det er kokkesprog og betyder tændstik tynde strimler.

Kom agurk strimlerne i en skål og drys med salt, sukker og vineddike. Lad strimlerne trække i ca. ½ time. Smelt så smør på en pande og sauter agurk strimlerne, dvs. stege uden at brune dem, i ca 2-3 min. Smag til med salt og peber, Anret strimlerne i en skål eller på et fad og drys fint klippet dild over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9135 gange,
og udskrevet 141 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu