Sauterede agurker

Sauterede agurker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
2 agurker
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
1 spsk.hvidvins-eddike
1 spsk.smør
1 bdt.Dild
 
Opskrift:
Skræl agurkerne, flæk dem på den lange led og skrab kernerne ud med en teske. Skær de halverede agurker ud i 5 cm. lange stykker, som derefter skæres ud i ”julienne” det er kokkesprog og betyder tændstik tynde strimler.

Kom agurk strimlerne i en skål og drys med salt, sukker og vineddike. Lad strimlerne trække i ca. ½ time. Smelt så smør på en pande og sauter agurk strimlerne, dvs. stege uden at brune dem, i ca 2-3 min. Smag til med salt og peber, Anret strimlerne i en skål eller på et fad og drys fint klippet dild over.


karakterer:
Opskriften er vist 11756 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu