Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ingefærsirup - Ingefær sirup

Ingefærsirup - Ingefær sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.ingefær
1 l.vand
800 g.rørsukker
 
 atamon eller spiritus til skylning af flasker
 


Opskrift:

Skær ingefæren i tynde skiver, og kog dem med vand og sukker ved svag varme i 30-40 minutter. Lad siruppen trække et køligt sted i 1 døgn.

Si evt. ingefæren fra, og hæld siruppen på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus. Du kan bruge ingefæren i madlavningen. Hak den fint, og put den i salater, kød- eller fiskefars eller lignende. Luk flaskerne til med det samme.

Tilsæt evt. chili, laurbærblade eller stjerneanis som smagsgiver.

Siruppen er god til sushi, thailandske fichcakes, i salatdressinger, til nudler og som marinade til kød, fisk og grøntsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 19022 gange,
og udskrevet 206 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ida Amalie  -  2016-12-10 14:35:31
Hvor meget sirup giver opskriften?