Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Balsamicosirup - Balsamico sirup

Balsamicosirup - Balsamico sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 dl.vand
2 dl.balsamicoeddike
400 g.mørk muscovadosukker
 
 atamon eller spiritus til skylning af flasker
 


Opskrift:

Kog vand, balsamico og sukker ved svag varme, indtil siruppen tykner.

Hæld den på skoldede flasker skyllet med spiritus eller atamon, og luk dem til med det samme.

Balsamicosirup er godt til salatdressing, i marinade til kød, som smagsgiver i sauce eller som en meget koncentreret kold eller varm sauce til både kød, fisk og grønsagsretter.

Ønsker du en meget stærk og koncentreret balsamicosirup, kan denne opskrift laves uden vand.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15170 gange,
og udskrevet 153 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-07-21 18:59:49
Nej! Muscovado er en "fed" uraffineret rørsukker.


  -  2009-03-22 20:00:44
Balsamico sirup er himmelsk som dressing på salat.... både som den er, men også blandet op med en god oliven olie. Mette M.


  -  2008-11-13 20:55:28
Og hvad er så muscovadosukker det er såmen bare rørsukker forhandles af Danisco men svært skal det jo være.