Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Balsamicosirup - Balsamico sirup

Balsamicosirup - Balsamico sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 dl.vand
2 dl.balsamicoeddike
400 g.mørk muscovadosukker
 
 atamon eller spiritus til skylning af flasker
 
Opskrift:
Kog vand, balsamico og sukker ved svag varme, indtil siruppen tykner.

Hæld den på skoldede flasker skyllet med spiritus eller atamon, og luk dem til med det samme.

Balsamicosirup er godt til salatdressing, i marinade til kød, som smagsgiver i sauce eller som en meget koncentreret kold eller varm sauce til både kød, fisk og grønsagsretter.

Ønsker du en meget stærk og koncentreret balsamicosirup, kan denne opskrift laves uden vand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17666 gange,
og udskrevet 185 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-07-21 18:59:49
Nej! Muscovado er en "fed" uraffineret rørsukker.

  -  2009-03-22 20:00:44
Balsamico sirup er himmelsk som dressing på salat.... både som den er, men også blandet op med en god oliven olie. Mette M.

  -  2008-11-13 20:55:28
Og hvad er så muscovadosukker det er såmen bare rørsukker forhandles af Danisco men svært skal det jo være.