Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarbersirup med ristede valnødder

Rabarbersirup med ristede valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.rabarber
0.5-1 dl.vand
1 vanillestang
6-700 g.sukker
1-200 g.valnøddekerner
 
 atamon eller spiritus til skylning af flasker
 
Opskrift:
Skyl rabarberne, og skær dem i små stykker. Flæk vanillestangen, og skrab kornene ud. Kog rabarber, vand, vanillekorn og –stang ved svag varme, til saften er kogt ud af rabarberne. Hæld rabarbermassen i et klæde lagt over et dørslag, og lad det stå, til saften er siet fra.

Kog saften op med sukkeret, til siruppen har den ønskede konsistens. Skær valnøddekernerne i kvarte, og rist dem gyldne på en tør pande. Læg dem i et skoldet glas skyllet med atamon eller spiritus, og hæld siruppen hen over.

Spis valnødderne til kraftigt smagende oste.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11491 gange,
og udskrevet 278 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-06-12 09:23:32
Jeg begav mig ud i forsøget i går og desværre med dårligt resultat. Siruppen smagte fortrinligt, men det med at der står, at den skal indkoges til ønsket konsistens er noget vås. Dels stivnede det mere af at afkøle, og valnødderne har nok også suget væske til sig. Resultat: Noget meget koncentreret gele, som er alt alt for stift.