Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbærsirup med vanille og limeskal

Jordbærsirup med vanille og limeskal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.jordbær
6-700 g.rørsukker
2 vanillestænger
 fintrevet skal fra 2 usprøjtede limefrugter
 
 atamon eller spiritus til skylning af flasker
 


Opskrift:

Flæk vanillestængerne, og skrab kornene ud. Kog jordbærrene ved svag varme sammen med sukker, vanillekorn og vanillestænger. Når saften er kogt ud, sies den fra bærrene i et saftklæde.

Riv limefrugterne på den fine side af rivejernet, og put skallen i saften. Kog saften yderligere ind, så den tykner, tilsæt evt. mere sukker.

Hæld siruppen på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus, og luk dem godt.

Hæld siruppen over kager, is, pandekager og andre desserter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7010 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu