Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokolade Brownies

Chokolade Brownies, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Brownie

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Chokolade Brownies, billede 4 Chokolade Brownies, billede 1 Chokolade Brownies, billede 2 Chokolade Brownies, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
125 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
  Pynt:
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   


Opskrift:

Forvarm ovnen til 190 grader.
smør en bageform på 20cm * 20cm med lidt smør og klip så et stykke smørrebrødspapir til, så det passer nøjagtig til formens bund.

Smelt chokolade og smør i en glasskål over en kasserolle med kogende vand.
Tag det fra varmen og stil det til side. Bland æg, sukker, mel, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt den smeltede smør- og chokoladeblanding. Drys valnødderne i. Rør forsig sammen og pas på ikke at røre for kraftigt.

Bred massen ud i den smurte form med bagepapir i bunden og bag på midterste rille i ovnen i 15-18min, til kagen har dannet en skorpe- men stadig er svampet.

Serveres med et drys flomelis oven på.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (38 stemmer)

Opskriften er vist 47693 gange,
og udskrevet 417 gange.


Energi:
KJ total 17845 (4248 kcal)
KJ pr. Pers. 4461 (1062 kcal)
Vægt ialt 1032 gram
Vægt pr. Pers. 258 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1728 KJ (411 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 23.3 gram
Kulhydrat 44.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bella  -  2014-01-07 10:37:45
Jeg plejer at tilføje 30 g kakao til denne opskrift, og så fjerne valnøddekernerne og pynten. Så spises med mælk til, det smager bare lækkert!


Helena  -  2011-04-04 14:52:35
Kan den laves uden æg?:)


Erik  -  2009-02-10 18:57:38
Tip: Nogle grofthakkede mandler smager også godt i kagen