Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Forloren hare 04

Forloren hare 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : john lorentzen

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
2 tsk.salt
0.25 tsk.peber
0.5 tsk.ingefær
0.5 tsk.gul sennep
1 æg
1 spsk.revet løg
6 spsk.bouillon
3 spsk.rasp
1 pakkebacon i tern
1 pakkeskiveskåret bacon
2 dl.boulilon
1 dl.piskefløde
2 tsk.ribsgele
 
Opskrift:
ælt kødet med salt, peber, ingefær, sennep, æg, løg, 6 spsk boulilon, rasp.
form haren til et aflangt brød. lægges i et velsmurt ildfast fad, læg baconskiver tæt sammen på skrå over kødet. sæt fadet midt i ovnen ved 225*c i ca 15 minutter, hæld fløde og boulilon når det er let brun.
dæmp varmen til 170 og vidersteg i ca 50 minutter dryp af og til haren under stegningen.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forloren hare

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (14 stemmer)

Opskriften er vist 21609 gange,
og udskrevet 449 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Annie  -  2015-08-10 12:21:37
Når man skærer "haren" ud smuldre den. Men den smager godt.

Lis  -  2014-04-10 08:32:29
Hvad skal man bruge bacon i tern til?

Mundilfare  -  2010-10-08 08:22:50
Rigtig lækker og samtidig en let overskuelig opskrift. for at pifte den lidt op, har jeg dog anvendt dijon-sennep i stedet for den gule og det giver selvfølgelig en stærkere smag og hvis man har hang til det er det bare guf. Men, hver sin smag!

Andreas Vrist  -  2009-04-29 15:18:35
Det er den opskrift her på siderne som smager formidabelt godt