Cremet dessert chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Betina Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Kage:
For en springform med bagepapir, og smør bagepapiret med smør. Pisk sukker og æg skummende, bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt den over vandbad sammen med smørret. Lad det afkøle til hånd temperatur, og rør det i æggemassen, tilsæt melet, og rør dejen godt og hæld den i springformens velsmurte bagepapir. Bag chokoladekagen 15 min ved 200 grader-ikke mindre-men måske 1 min. mere. Tag den ud, og lad den blive helt kold. Kagen bliver ikke fast indeni, men blød som konfekt Creme: bland alle ingredienser med håndpisker eller røremaskine og smør på kold kage Tilbehør: frosne hindbær, sukker, fløde Strø sukker over hindbærrene og lad dem tø op, vend jævnligt, blend de optøede hindbær og vend dem i flødeskummet med en dejskraber. Den er klar til servering, velbekomme. |
|
Opskriften er vist 42903 gange,
og udskrevet 1104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2010-08-05 11:26:04 Kagen er et super hit, og betyder, at jeg nu skal lave den til alle fødselsdage i familien gulerullen - 2010-01-16 15:45:32 det er synd med den creme ovenpå prøv i stedet med en almindelig ret tynd kagecreme smagt til med rosa-peber, som monteres rund om kagen jeanne - 2008-08-18 10:17:43 super nem og rigtig god kage og hindbær skummet er bare en dejlig kontrast til kagen mums.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne