Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Boller med marcipan og svesker

Boller med marcipan og svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : anni

Indsendt :





Ingredienser:
8-9 dl.hvedemel
0.75 dl.sukker
0.5 tsk.salt
50 g.smør
50 g.gær
2.5 dl.mælk
1 æg
 
 Fyld:
24 svesker uden sten
100 g.marcipan
 


Opskrift:

bland det meste af melet med sukker og salt i en skål og findel smørret deri.
opløs gæren i det lunede mælk. tilsæt ægget i mælkeblandingen og hæld det over i melblandingen.
Ælt dejen til den er smidig og slipper skålen. lad dejen hæve 45 minutter.
ælt dejen igennem på et melet bord med resten af melet. del ud til 24 lige store portioner. tag en sveske og et stykke marcipan og pak en dejklup uden om og form det til en bolle.
læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve 30 minutter.
Bag bollerne nederst i en 200 grader varm ovn i ca 20 minutter.
lad bollerne afkøle og drys evt lidt flormelis henover dem.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7762 gange,
og udskrevet 90 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu