bland det meste af melet med sukker og salt i en skål og findel smørret deri.
opløs gæren i det lunede mælk. tilsæt ægget i mælkeblandingen og hæld det over i melblandingen.
Ælt dejen til den er smidig og slipper skålen. lad dejen hæve 45 minutter.
ælt dejen igennem på et melet bord med resten af melet. del ud til 24 lige store portioner. tag en sveske og et stykke marcipan og pak en dejklup uden om og form det til en bolle.
læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve 30 minutter.
Bag bollerne nederst i en 200 grader varm ovn i ca 20 minutter.
lad bollerne afkøle og drys evt lidt flormelis henover dem.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 8277 gange, og udskrevet 135 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider